iCenter se prilagodi poslovnim procesom vaše organizacije
ERP sistem iCenter temelji na dolgoletnih izkušnjah, ki smo jih strokovnjaki iz podjetja SAOP pridobili na podlagi pogovorov z uporabniki z vašega področja.

Vodstvo in lastniki

ERP sistem iCenter omogoča vodstvu in lastnikom direkten dostop do bistvenih poslovnih informacij brez posebnih računalniških znanj, po želji pa lahko tudi na svoj e-naslov prejemate informacije o poslovnih rezultatih, dolžnikih, o službeni prisotnosti vaših zaposlenih pa tudi o prejetih računih za likvidacijo.

Ko se odločate o novih investicijah ali izboljšavi ustaljenih delovnih postopkov, lahko hitro in brez pomoči vaših zaposlenih izveste koliko sredstev imate na voljo in koliko jih lahko še pričakujete. Poleg tega vam iCenter v veliki meri že sam predlaga izboljšave in cenovno najugodnejše rešitve. Na ta način enostavno obvladujete stroške, planirate prihodke ter gospodarno upravljate denarni tok.

Finančno računovodstvo

Računovodski program iCenter vam na primarni ravni zagotavlja, da so vaše poslovne knjige in zaključni obračuni vedno 100% usklajeni z zakonodajo ter mednarodnimi računovodskimi standardi. Knjigovodski procesi so maksimalno poenostavljeni in vsebujejo mnoge avtomatizme s katerimi odpravite velik del ročnih opravil. Posamezne funkcionalnosti so namreč tesno povezane med sabo in z ostalimi področji poslovanja od proizvodnje in trgovine do kadrovskih in drugih poslovnih procesov.

Z enkratnim vnosom se vsi podatki prenesejo v ustrezne segmente poslovanja, obenem pa imate poknjižene vse ustrezne evidence, zelo hitro izdelate medletne bilance in mesečne obračune za poročanje zunanjim inštitucijam, s katerimi lahko podatke izmenjujete kar direktno preko spleta.

Informacijski sistem za računovodstvo

Administracija in kadrovanje

Informacijski sistem iCenter poskrbi, da sta tajništvo in uprava 100% usklajena z računovodstvom, kar pomeni, da lahko brez računovodskega predznanja direktno črpate iz računovodstva tiste informacije, ki so vam dnevno pomembne za vaše delo.

Izredno poenostavljen način rokovanja s programom vam omogoča, da v imenu računovodstva opravljate mnoga opravila, ki jih doslej brez računovodstva niste mogli (obračun potnih nalogov, knjiženje prejetih računov in prejete pošte, vodenje prejemkov in izdatkov v gotovini).

S specializiranim modulom za kadrovanje lahko sami ažurirate personalne mape zaposlenih, hitro pripravljate in tiskate pogodbe o zaposlitvi ter odločbe o letnem dopustu, zbirate prošnje za delovno mesto, poleg tega pa vas ERP sistem avtomatsko opozori na pomembne dogodke kot so na primer obvezni zdravniški pregledi zaposlenih.

Operativa

ERP iCenter ponuja zaposlenim v organizacijah enotno delovno okolje, kjer imate na voljo poročila in tekoče informacije iz tistih poslovnih procesov, ki so bistveni za povečanje produktivnosti vaših vsakdanjih delovnih zadolžitev.

Uporabniški vmesnik je načrtno prilagojen vaši vlogi v organizaciji, kar pomeni, da je ERP rešitev zelo preprosta za uporabo in vas ne obremenjuje s tistimi okni in vnosnimi polji, ki niso predmet vašega službenega poslanstva. S tem lahko neovirano in bolj učinkovito izpolnjujte vaše delovne naloge.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih