iCenter se prilagodi poslovnim procesom vaše organizacije

Revizijska hiša se lahko posveti kakovostnejšemu delu

Informacijski sistem iCenter omogoča revizijski hiši, da na osnovi podatkov o izvajanih pogodbah popolnoma samodejno pripravi mesečno poročilo Inštitutu za revizijo in Agenciji za nadzor nad revidiranjem, ki ga zahteva 77. člen Zakona o revidiranju (Zrev-2).

Poleg tega odpravite mnoga rutinska dela, kot je na primer prenašanje podatkov med dokumenti posameznega delovnega postopka (prenos ponudba-pogodba-delovni nalog-račun). Visoka stopnja avtomatizacije postopkov odpravlja možnosti za napake, kar zmanjšuje vaša poslovna tveganja ter izboljšuje odnose s strankami in zaposlenimi. Revizor se lahko posveti kakovostnejšemu delu s strankami.

Dosleden nadzor nad uresničevanjem pogodbenih obveznosti

ERP iCenter vam zagotovi večji pregled nad uspešnostjo vaših revizorjev ter poenostavi spremljanje prihodkov in odhodkov, z namenom ugotavljanja dobičkonosnosti pogodb in revizorjev.

Zaradi posebnega načina sklepanja pogodb potrebuje revizijska hiša natančno spremljanje opravljenega dela po posamezni pogodbi, kar informacijski sistem iCenter nadgradi še z obvladovanjem vseh stroškov posameznega revizorja, vključno s potnimi nalogi in stroški, ki nastanejo na posamezni pogodbi.

Na tak način lahko v vaši revizijski hiši obenem nadzorujete pravilnost planiranih stroškov po ponudbah in pogodbah ter lažje planirate poslovne vire in finančni tok.

Informacijski sistem iCenter za revizijsko hišo

Funkcionalnosti za revizijske hiše

  • Delovni nalogi
  • Fakturiranje
  • Pogodbe in dopisi
  • Potni nalogi
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih