iCenter se prilagodi poslovnim procesom vaše organizacije

Zanesljiv informacijski sistem za občino

V ERP iCenter so vgrajene izkušnje, ki smo jih pridobili v dolgoletnem sodelovanju z občinami. Informacijski sistem je vedno pravočasno usklajen z zakonodajo, zaposleni v občini pa ste pravočasno seznanjeni z novostmi preko pisnih navodil ali seminarjev. Za dodatno pomoč se lahko dnevno obračate na prek 40 zaposlenih v podjetju SAOP, ki skrbijo za spletno in telefonsko podporo uporabnikom.

Sistem se prilagodi računovodji in ostalim zaposlenim

Informacijski sistem iCenter je preprost za uporabo, saj se prilagodi opravilom računovodje in ostalih administrativnih kadrov v občini. Tako lahko glede na strokovno usposobljenost uporabljate samo tisti del programa, ki se nanaša na vaše vsakdanje delo in imate obenem stalno na voljo iste sveže podatke.

S pomočjo številnih avtomatizmov v iCentru opravljate svoje delo hitreje in z manj napakami, saj vam odpade velik del ročnega vnašanja podatkov, ki jih iCenter opravi samodejno:

  • Spremljanje proračuna, oziroma planiranje in krmiljenje evidence proračunskih postavk
  • Vodenje razpisa javnih naročil velikih in malih vrednosti v skladu z določili zakona
  • Evidenčno knjiženje računov z odbitnimi deleži DDV-ja
  • Spremljanja prejetih računov v povezavi s sprejetim proračunom

Župan lahko zniža stroške občine brez poznavanja programa

Informacijski sistem iCenter lahko županu brez pomoči administrativni delavcev in brez poznavanja programa zlahka zagotovi nadzor nad stroški in prihodki ter spremljanje dela zaposlenih.

Vsa poslovna poročila prejema župan avtomatsko v poenostavljeni obliki na svoj e-naslov in tako na podlagi dokazanih informacij sprejema odgovorne odločitve.

Funkcionalnosti za občino

Nadgradnje osnovnih funkcionalnosti

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih