iCenter se prilagodi poslovnim procesom vaše organizacije

Sodobno organiziran dijaški dom

iCenter uporabljajo dijaški domovi po vsej Sloveniji, kar pomeni, da boste skupaj z informacijski sistemom vpeljali v vaše poslovanje tudi sodobne dobre prakse in dolgoletne izkušnje iz drugih dijaških domov.

Dijaški dom na prijazen način izboljša kvaliteto bivanja

Informacijski sistem iCenter vam preko diskretne rešitve za kontrolo zasedenosti doma pomaga izboljšati komunikacijo med zaposlenimi, na prijazen način poveča nadzor nad posamezniki, ki bivajo v domu ter izboljša odnos posameznikov do življenja v domu.

Poleg natančnih informacij o evidenci prisotnosti posameznikov v domu pridobite tudi evidenco nad izposojo rekvizitov in pripravo zapisnika o zadolžitvi, s čimer zmanjšate stroške z izgubami rekvizitov.

Koristi rešitve Zasedenost doma

Direktor dobi poslovna poročila na svoj e-naslov

Informacijski sistem iCenter vam brez pomoči računovodje ali drugih administrativnih sodelavcev samodejno pošlje na vaš e-naslov vse informacije, ki jih potrebujete za nižanje stroškov in gospodarno upravljanje dijaškega doma.

Preprost sistem je prilagojen zaposlenim v šoli

Zaposleni v dijaškem domu uporabljate samo tisti del programa, ki ga potrebujete pri svojem delu. Pri tem velja, da podatke, ki jih vnesete v program, vidijo sočasno tudi vsi ostali zadolženi. Glavnina postopkov je avtomatiziranih:

  • Prenos storitve bivanja v mesečne obračune za izpis položnic in spremljanje terjatev
  • Priprava izkazov in poročil za ministrstva
  • Evidenčno knjiženje računov z odbitnimi deleži DDV-ja
  • Prenos podatkov v glavno knjigo in DDV 

Informacijski sistem iCenter zniža stroške prehrane

Z uvedbo jasne komunikacije med naročniki prehrane (dijaki in zaposleni) in administracijo v vašem domu ter z morebitnim zunanjim ponudnikom prehrane bistveno znižate stroške poslovanja. iCenter vam uravnoteži naročila obrokov tako, da imate na voljo vedno pravo količino sestavin za obroke.

Dijake vam ni potrebno več posebej spraševati ali so bili na malici, saj je evidenca koriščenih obrokov lahko na vpogled vzgojiteljem in staršem. V mnogih domovih se je ta način evidence izkazal kot še posebej koristen pri odkrivanju anoreksije, ki je po raziskavah zadnjih let v velikem porastu.

Vse informacije iz naslova koriščenja obrokov se avtomatsko prenesejo v knjigovodski del, da se tako izognete ročnemu prepisovanju podatkov.

Funkcionalnosti za dijaški dom

Nadgradnje zgornjih osnovnih funkcionalnosti

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih