iCenter se prilagodi poslovnim procesom vaše organizacije

Učinkovito krmiljenje proizvodnje

Program za Večnivojski razpis proizvodnje je primeren tako za ponovljivo (serijsko), kot tudi naročniško proizvodnjo. Program vam prek razpisa delovnih nalogov omogoča količinsko in vrednostno planiranje ter krmiljenje proizvodnje, predkalkulacijo lastnih in prodajnih cen izdelkov ter kalkulacijo delovnih in pokalkulacijo delovnih nalogov.

Materialne sestavnice izdelkov so lahko več nivojske, poleg materialne sestavnice pa vam program omogoča tudi izdelavo tehnološke sestavnice izdelka.

Popolna povezljivost z ostalimi programi ERP sistema

Program Večnivojski razpis proizvodnje je neločljivo povezan s programom Materialno skladiščno poslovanje, kjer avtomatsko črpa količinske in vrednostne podatke o materialih (surovinah) ter naročilih kupcev in dobaviteljem, preko katerih omogoča sistem MRP II planiranja oziroma pregledovanja napovedanega stanja zalog na proizvodih, polizdelkih in materialih.

Na podlagi naročil kupcev je možno v programu Večnivojski razpis proizvodnje tudi direktno razpisovanje delovnih nalogov za naročene izdelke (primerno za naročniško proizvodnjo). Poleg spremljanja lastne proizvodnje projekt podpira tudi proizvodnjo preko kooperantov.

Sistem za Večnivojski razpis proizvodnje je lahko povezan z modulom SDD (spremljanje dela delavcev), prek katerega nudi potrebne podatke za obračun plač in v pokalkulacijo delovnih nalogov pošilja informacije o dejanskih pripravljalnih in izdelovalnih časih.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih