iCenter se prilagodi poslovnim procesom vaše organizacije

Program Delovni nalogi za preprosto proizvodnjo

ERP sistem iCenter vam poleg kompleksnejših rešitev za proizvodnjo zagotavlja program Delovni nalogi, ki je preprost za uporabo in je namenjen vodenju preproste proizvodnje.

Program vam omogoča količinski in vrednostni razpis delovnih nalogov za izvajanje različnih del po posameznih vsebinskih sklopih (material in storitve, delavci, stroji in ostali stroški).

Sistem že vsebuje niz oblikovanih izpisov in omogoča analizo uspešnosti vašega dela, možna pa je tudi (po)kalkulacija delovnega naloga.

Za podrobno spremljanje porabe materiala in prejemanja izdelkov lahko rešitev Delovni nalogi povežete z rešitvijo SAOP Materialno skladiščno poslovanje, kamor knjižite dejansko porabo materiala po zaključenem delovnem nalogu.

V povezavi s programom Fakturiranje lahko na podlagi delovnih nalogov pripravljate ponudbe (predračune) ter avtomatsko izdate račun za porabljen material ali opravljene storitve.

Rešitev Delovni nalogi vsebuje tudi dodatne namenske funkcije prilagojene vaši dejavnosti (enostavna proizvodnja, rejci, drevesnice…).

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih