iCenter se prilagodi poslovnim procesom vaše organizacije

Preproste odjave obrokov preko spleta

Program Spletne odjave obrokov je namenjen tistim ustanovam, ki želite staršem, dijakom, svojim zaposlenim in zunanjim koristnikom omogočiti hitrejše odjavljanje in prijavljanje na obroke kar preko spleta.
 

Kaj pridobite vi in koristniki vaših obrokov?

Doslej so se lahko le dijaki sami odjavljali preko terminala za odjave z uporabo identifikacijske kartice, seveda, če so jim to starši dovolili. S pomočjo program Spletne odjave obrokov pa se lahko starši, dijaki, zaposleni in zunanji koristniki obrokov lahko sami, preko spleta, prijavljajo in odjavljajo od obrokov. Kar konkretno pomeni, da:

  • Telefon tajništva ni več zaseden s klici staršev, da otroka ne bo v šolo ali vrtec.
  • Starši med vikendom ne čakajo več na ponedeljek 07:00 za odjavo oskrbe v vrtcu, ampak vse uredijo preko spleta že v nedeljo, če vedo, da bo otrok odsoten na primer zaradi bolezni.


Zaposleni v zavodih, ki so doslej sprejemali odjave obrokov preko telefona ali e-sporočil, so manj obremenjeni, prav tako se zmanjša možnost napak.

V primeru, da vrtec vodi evidenco obrokov za oskrbo, so konec meseca že zapisani vsi dnevi odsotnosti, ki se avtomatsko upoštevajo pri pripravi obračuna.

Program omogoča tudi pregled preteklih podatkov tako, da lahko koristniki vaših obrokov preverijo pravilnost izstavljenega računa kar preko spleta. Dodaten klic v tajništvo je nepotreben.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih