iCenter se prilagodi poslovnim procesom vaše organizacije

Registracija prisotnosti zaposlenih

Rešitev za registracijo delovnega časa natančno beleži prisotnost zaposlenih in s tem računovodji omogoča, da obračuna plače že prvi dan v mesecu. Zaposleni lahko preko terminala odda prošnjo za dopust, vodja pa jo v elektronski pošti odobri ali zavrne.

Z Registracijo časa ob inšpekcijskem pregledu hitro zagotovite vse podatke.


Koristi za osebo, ki obračunava plače

 • Čas vpisa prisotnosti zaposlenih se z nekaj ur skrajša na nekaj klikov. Tako so že prvi dan v mesecu na voljo vsi podatki za pretekli mesec.
 • Glede na vaš sistem urnika, sistem izračuna vse dodatke (popoldansko, ali nočno delo, delo med vikendi in prazniki...) ter dodatek za prehrano in potne stroške. S tem odpade pretipkavanje podatkov.
 • Avtomatsko je tudi vodenje viška ali manjka ur, ter po želji prikaz salda ur na plačilni listi.
   

Koristi za vodstveno osebje

 • Vsak vodja ima dostop do vpogleda ur, ki jih je zaposleni beležil preko klasične ali spletne rešitve. Ob zaključku meseca potrdi ure svojih podrejenih in tako omogoči prenos opravljenih ur v obračun plač.
 • Preko elektronske pošte dobi vodja obvestilo, da je njegov podrejeni prijavil dopust. V sistemu se dopust potrdi ali zavrne. Zaposlen lahko na terminalu takoj vidi potrditev ali zavrnitev prijave na dopust.
 •  

Koristi za zaposlene

 • Zaposleni beležijo svoje prihode preko terminala z vpogled v svoje »stanje ur« po posameznih dnevih. Na ta način imajo zaposleni pregled nad svojimi opravljenimi urami in lahko sproti javijo morebitne napake osebi, ki ureja ure.
 • Fizično opravljeno delo in ure, do katerih so upravičeni iz raznih stanj pripravljenosti, ko niso fizično prisotni v ustanovi lahko vpisujejo preko spletne aplikacije, ki jim je dostopna vse dni 24 ur na dan.
 • V sistem lahko oddajo vlogo za koriščenje dopusta.

  

Kako deluje registracija preko terminala?

Program Registracija časa deluje preko ekrana na dotik, čitalnika in elektronskih kartic. Primerna je za okolja kjer se v določeni uri zvrsti večje število delavcev. ERP sistem vam v povezavi s programom  omogoča pripravo ur za plače že prvi dan v mesecu, postopek pa je izvršen v manj kot 1 minuti.

Sistem deluje tako, da se zaposleni lahko na ekranu sami prijavijo tudi za koriščenje dopusta, nadrejeni pa prijavljeni dopust odobri ali zavrne, kar zaposleni na ekranu vidi.  

VIDEO: Kako beležiti delo od doma? (spletna rešitev)

V posnetku predstavljamo spletni sistem mojINFO, ki zaposlenemu omogoči zakonsko skladno beleženje dela od doma, najavo odsotnosti in pregled nad svojimi dokumenti v personalni mapi.

    

    
Izpolnite podatke za naročilo brezplačnega posnetka


   Projekt sofinancira

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih