iCenter se prilagodi poslovnim procesom vaše organizacije

S planiranjem jedilnikov do nižjih stroškov

ERP informacijski sistem iCenter vam preko programa Kuhinja omogoča preprosto sestavo in kontrolo jedilnikov. Na osnovi receptur se preračunavajo hranilne vrednosti obrokov, sočasna pa pridobite tudi finančni nadzor nad sestavljenim obrokom ter primerjavo s planirano vrednostjo.

Program vam namreč pripravi predlog porabe materiala, ki ga lahko po potrebi spreminjate. Za lažje delo vam program omogoča tudi kopiranje jedilnikov iz obstoječih datumov v prihodnje termine, pripravo enostavnih izpisov, jedilnikov ter pregled zaloge z artikli, ki jih je potreba naročiti.
 

Nabolj bistvena poročila za vodstvo

Rešitev Kuhinja ponuja vodji možnost znižanja stroškov, saj lahko v vsakem trenutku pogleda kolikšna je bila poraba živil za posamezen obrok in poišče odstopanja.
Poglejte praktičen primer poročila...

 

Povezave z drugimi moduli

V povezavi s programom Naročila dobaviteljev in kupcem lahko na enostaven način naročate artikle, ki jih potrebujete v vaši kuhinji. Tako imtate vedno zadostno in optimalno količino sestavin pravočasno pri vas. 

V povezavi s programom Materialno skladiščno poslovanje pa pridobite natančen nadzor nad količino  sestavin, ki jih potrebujete za nemotene delovanje procesa organizacije prehrane.

Glavne koristi

  • Prihranek denarja zaradi kontrole nad porabo sestavin
  • Prihranek časa zaradi poenostavljenega in avtomatiziranega poslovanja
  • Povezljivost modulov s podatki iz računovodstva, zato ne bo podvajanja dela v oddelkih in nepotrebnih napak
  • Lažje planiranje in odločanje, saj si boste lahko pri tem pomagali s preprostimi analizami v programu
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih