iCenter se prilagodi poslovnim procesom vaše organizacije

Program Javna naročila odpravlja neskladja

Program Javna naročila je del ERP sistema iCenter vendar lahko deluje tudi kot samostojen program, ki ga odlikuje enostavnost uporabe, ki uporabnika vodi skozi postopek izvedbe naročila vključno z vsemi potrebnimi obrazci (sklepi, odločbe, zahtevne priloge ponudnikov, dokazila...).

Pri tem program Javna naročila upošteva vsa zakonska določila (zakon o javnih naročilih in Zakon o reviziji postopkov javnega naročanja) in poskrbi, da posamezno naročilo ne more biti izvedeno v neskladju z zakonom.

Izvedba postopka javnega naročila je namreč podprta s prijaznimi opozorili in nasveti, ki uporabnika opominjajo na nepravilnost postopka s predlaganim nadaljnjim korakom in ukrepom.

Program za javna naročila vsebuje vso potrebno dokumentacijo za izvedbo naročila na podlagi predpisanih vključenih obrazcev (obr-A, obr-B…), pregled nad arhivom vseh javnih naročil kot tudi statistična in ostala poročila pa so vedno pri roki (po predlagateljih, po vrstah naročil, statistika za Urad za javna naročila).

Sistem vam omogoča statistično primerjava med posameznimi naročili in njihovo vsebino, po želji pa si lahko oblikujete tudi lastne analize in statistike.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih